onsdag den 29. maj 2013

Hjemmesko i sommerperioder

Det kan til tider være svært at finde det rigtig tøj og de rigtige sko til ungerne, hvis det skal bruges udenfor sæson. Min datter manglede forleden akut nye hjemmesko til dagplejen, og så skulle vi selvfølgelig bare have nogle købt til hende!!! Det er bare ikke tit, at sko til min datter passer hendes fod og mit hoved.
Jeg havde mit datter på arme i 2 butikker, hvor vi ikke kunne finde nogen. Derefter tog vi i Elle Belle i Viborg, hvor vi blev mødt af en fantastisk sød ekspedient, som straks fandt valgmuligheder frem i forhold til, hvad vi søgte. Det blev til de mest fantastisk hjemmesko fra Pom Pom.
Ballerinaen har en super blød sål, og der er kun brugt det lækreste læder. Min datter elsker sine nye hjemmesko, og gør alt selv for at tage dem på. Det var en super dejlig og hurtig indkøbstur for mor og datter i ulvetimen. Jeg vil helt klart anbefale Elle Belle. De har en fysisk butik i Viborg, en webshop og blog, hvor der kan findes meget andet dejligt tøj og sko til ungerne.

Illustrationer af Louise Hartmann

Jeg nyder kreative projekter, og andres kreativitet og ideer. I den forbindelse kan simpelthen ikke lade være med at kommentere disse skønne illustrationer af Louise Hartmann. Synes de er helt fantastiske, og håber på, at jeg kan få sådan en op i mit hjem inden længe. I kan se flere af disse skønne illustrationer på hendes blog; http://louisehartmann.dk/2013/05/27/illustrationer/ 

Chokoladekage på få minutter

Nogle gange nyder jeg nemme og hurtige opskrifter. Denne opskrift på chokoladekage i mikroovnen bliver jeg nødt til at dele med jer.

I en lille skål (lidt større end et stort krus) blander du;
  • 4 spsk mel
  • 4 spsk sukker
  • 2 spsk kakao
  • ½ tsk bagepulver
  • 1 æg
  • 3 spsk olie
  • 3 spsk mælk
 Jeg deler typisk dejen op i 2-3 små porcelænsskåle, og giver kagerne 2-3 minutter på højeste varme i mikrobølgeovnen afhængigt af potionsfordeling. På den måde har du portionsanrettet kager på få minutter. Du kan også lave kagen direkte i den skål, hvor du blander dejen i, så sparer du på opvasken, men du skal huske at chokoladekagen skal have længere tid i mikroovnen.    

En hurtig og velsmagende kage, som de fleste kan lide.

Starten

Så er springet taget ud i blogland.